Palvelut

Tiedekettu tarjoaa innostavaa ja hauskaa tiedettä, taidetta ja teknologiaa yhdistelevää ohjelmaa kotien ja muiden yhteisöjen tapahtumiin Joensuussa ja lähiseudulla. Alta löydät valmiita eri teemoihin liittyviä tiedesynttäripaketteja, jotka soveltuvat esikouluikäisistä yläkoululaisiin, arkeen ja juhlaan. Voimme myös räätälöidä teille sopivan kokonaisuuden, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Tiedesynttäripaketit

Jokainen alla oleva synttäripaketti sisältää enintään 10 lapsen ryhmälle

  • 1,5 tuntia ohjattua toimintaa
  • toimintaan tarvittavat aineet ja tarvikkeet
  • aidot laboratoriotakit ja suojalasit toiminnan ajaksi*
  • tapaturmavakuutukset osallistuville lapsille
  • matkat noin 10 km päähän Joensuun keskustasta

Huomiothan, erityistä tukea tarvitsevien lasten mukana tulee olla aikuinen, joka voi tukea ja auttaa heitä tarvittaessa. Aikuiset pääsevät osallistumaan veloituksetta.

Synttäripaketin hinta on nyt rajoitetun ajan 199 € (sis. 24 % ALV).

Teema 1: Kuplivaa tiedettä

Tehdään riemastuttavia kuplia ja hämmästyttävää vaahtoa! Täydellinen valinta lapsille, jotka ovat kiinnostuneita sekoittelemaan aineita ja rakastavat yllätyksiä!

Teema 2: Värien maailma

Sukelletaan värien kiehtovaan maailmaan ja tehdään värikokeita! Ihanteellinen paketti lapsille, jotka pitävät värileikeistä sekä pohtivat värien syntyä ja merkitystä!

Teema 3: Avaruusseikkailu

Matkataan läpi tähtisumujen, herätetään värisevät galaktiset geysirit ja sekoitetaan mahtavaa avaruuslimaa! Sopii erinomaisesti maailmankaikkeutta ihmetteleville lapsille, mutta myös tiedekokeista kiinnostuneille.

Tilaa paketti tai kysy lisää ottamalla meihin yhteyttä:

Toiminta sisältää esimerkiksi kemian, fysiikan, biologian, teknologian ja taiteen näkökulmia:

* Laboratoriotakkeja ja suojalaseja on saatavilla runsaasti mutta rajoitetusti. Vaikka pyrimme vastaamaan kaikkien osallistujien tarpeisiin, emme valitettavasti voi taata, että jokaiselle osallistujalle löytyy aina täydellisesti sopiva takki jokaisessa tilanteessa. Lisätietoja saat meiltä sähköpostitse.